Esküvő

Esküvő másképp

Szolgáltatóink

Család és Céges

Batyus buli hétköznapra

A Berbekucz Tanya Pécelen, a Gödöllői-dombság északnyugati felén fekszik. Nyugatról Budapest XVII. kerületével szomszédos, de mégis nyugodt, vidékies környezetben található.

Adottságai miatt alkalmas kisebb-nagyobb céges és családi rendezvények, összejövetelek, születésnapok lebonyolítására, valamint kiváló esküvői helyszín a stílust kedvelők számára.

Garantáltan csak az Önök társasága lesz jelen a rendezvény alkalmával.

Rendezvényeket tartottunk már 10-15 főtől, 80 fős létszámig, állófogadást 100 főig is. 2019 nyarától pedig akár egy 150 fős esküvőnek is helyet tudunk biztosítani. Rendezvényházunk  és a hozzá tartozó két nagy terasz (60 és 150 nm-s) idén kap végleges stílust és kialakítást, így bármilyen szabadtéri program megtartására is alkalmasak lesznek a jövőben.

Hagyományos magyar ételekkel, és kedves kiszolgálással várjuk vendégeinket. Igény esetén teremdíszítést, technikai hátteret is tudunk biztosítani.

Esküvő esetén az anyakönyvvezető kihívható a helyszínre – a szertartás lebonyolítására alkalmas terület is van -, lovashintós bevonulás is lehetséges.

Bízunk abban, hogy kedvező ajánlataink, az előre kalkulálható költségek hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön is minket válasszon. Ha valóban felejthetetlen, egyedülálló, meghitt (egyszerre mindig csak egy társaság van jelen a tanyán) helyszínt keres, keressen a megadott elérhetőségeken minket, hogy megbeszélhessük az esemény részleteit.