Ló bértartást vállalunk családias hangulatú magánistállónkban kedvező áron, Budapest közelében, Pécelen. A bértartást bokszban vagy ridegtartásban való elhelyezéssel vállaljuk. A lovad számára nappal összesen 8HA legelő áll a rendelkezésére, este kedvenced saját helyén térhet nyugovóra.

A bokszok önitatóval vannak ellátva. A bértartás díja magában foglalja a ló teljes ellátását: napi kétszeri, a lovak egyedi igényeihez igazított mennyiségű abrak és valamit napi egyszeri szénázás. Az ár tartalmazza továbbá a gondos almozást, valamint patamosó, legelő, 2 nagy pálya és egy körkarám valamint az ugrópark használatát. A lovarda jó elhelyezkedése kiváló tereplovaglási lehetőséget biztosít a felfedezni vágyó lovasok számára.

Bértartott lovaink számára állandó felügyeletet és kutyás őrzést, bértartóink számára pedig öltözőt /igény szerint saját szekrénnyel/, WC-t, zárható közös nyergest biztosítunk. Nem szerepel a bértartási díjban a patkolás, a lovas által a lován előidézett sérülések kezelése, az éves oltás és vérvétel valamint a gondos tartás ellenére a ló által saját magán okozott sérülések ellátásának költsége. Továbbá nem szerepel az esetleges kórházi ellátás díja sem, amennyiben a betegség vagy sérülés nem a tartó gondatlanságából adódott.

Érdeklődni Kalaber Péternél lehet a +36 30 587 3072-es telefonszámon lehet.

Az árat az éves infláció felkerekített mértékével növeljük.